Тернопільська обласна бібліотека для молоді відновлює свою роботу

3к3 4емчс смТернопільська обласна бібліотека для молоді з 10 червня частково відновила роботу.

Зокрема, запрацював відділ міського абонемента, а також сектори обслуговування дітей, документів іноземними мовами та сектор мистецтв.

Як розповіла директор бібліотеки Леся Гук, фонд бібліотеки налічує 130 тисяч книг, щорічно оновлюється від 3 до 5 тисяч. Заклад забезпечує жителям краю не лише вільний доступ до книг та інформації, а й новітніх технологій. Тут відбуваються тренінги з комп'ютерної грамотності, графічного дизайну, робототехніки. Серед найпопулярніших послуг: консультації спеціалістів з ІТ, сімейні заняття з психологом.

Крім того, у бібліотеці організовують заняття в клубах іноземних мов, де користувачі мають змогу вчити англійську, німецьку та польську мови. Заняття проводять для дітей та дорослих з різними рівнями знань.

4353535253 5353 35533531

Відвідувачі мають можливість користуватися електронними книгами, ноутбуками, мультимедійним обладнанням, апаратурою для осіб з вадами зору, графічними планшетами.

Мультимедійна лабораторія «Медіа Старт», не має жодних аналогів серед бібліотек України. За впровадження даного проекту торік заклад отримав відзнаку «Бібліотека року».

А діючий веб-сайт у 2017 році визнаний кращим з усіх інтернет-ресурсів бібліотек нашої держави.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com