На перехресті вулиць Корольова - Купчинського організували круговий рух транспорту

krugove perehrestya ternopil 2021У Тернополі вчора, 24 червня, на перехресті вулиць Корольова – Купчинського впроваджена постійна схема організації дорожнього руху – кільцева транспортна розв’язка.

Перевага в русі на даному круговому перехресті надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу. На даній ділянці дороги вже встановлено відповідні дорожні знаки і нанесено розмітку згідно з новою схемою ОДР.

«Це перехрестя завжди було місцем концентрації ДТП, оскільки головною дорогою на ньому є та, що веде від вул. Купчинського до вул. Корольова, а другорядною – дорога в напрямку с. Байцівці. Проте водії, які їхали в село або з села, часто не надавали перевагу в русі і вчиняли аварії, - пояснив начальник відділу технаглду Олег Вітик. - Тому для безпеки водіїв і пішоходів у 2020 році на цій ділянці було внесено зміни в організацію дорожнього руху і влаштовано тимчасовий круговий рух транспорту. Експериментальне кільце повністю виправдало себе, тож тепер ми влаштували тут постійне кругове перехрестя, перевага в русі на якому надається автомобілям, що рухаються по колу».

Водії будьте уважними, звертайте увагу на нові дорожні знаки та дбати про власну безпеку і безпеку інших.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com