На Тернопільщині примусово лікуватимуть сина, який намагався вбити своїх батьків

суд 498744ц3Під керівництвом Тернопільської обласної прокуратури завершено розслідування стосовно мешканця одного із сіл Кременецької ОТГ, який намагався вбити своїх батьків шляхом нанесення їм численних ножових поранень.

Встановлено, що житель Кременеччини вночі 29 травня 2021 року у власному будинку з метою вбивства наніс ножем численні поранення своїм батькам, не довівши злочин до кінця з причин, що не залежали від його волі, оскільки був затриманий сусідами, які прибігли на крики потерпілих про допомогу.

За висновком судово-психіатричного експерта, під час скоєного чоловік страждав хронічним психічним захворюванням, не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, а також на даний час потребує примусового лікування у психіатричному закладі.

До Кременецького районного суду скеровано клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом, повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com