У Тернополі злодії продовжують обкрадати салони автівок

злодій авто 745464Правоохоронці застерігають жителів Тернопільщини не залишати цінні речі в салонах автомобілів.

Із заявою до працівників Тернопільського районного управління поліції звернувся мешканець міста. Чоловік розповів, що припаркував іномарку поблизу торгового центру. Коли ж повернувся, то виявив пошкоджений замок дверей та відсутність техніки.

Крадій привласнив відеореєстратор, навігатор та гаманець з документами.

Поліцейські розшукали злодія, до крадіжки виявився причетний 41-річний мешканець обласного центру. Підозрюваний не вперше попадає в поле зору правоохоронців.

Мешканців області закликають не залишати цінних речей у салонах автомобілів. Найчастіше зловмисники викрадають автомагнітоли, ноутбуки, сумки, барсетки, документи.

Суттєво підвищити безпеку автомобіля можуть різноманітні системи фізичного захисту. А щоб постійно знати, що відбувається з автомобілем, можна використовувати сигналізацію з GSM-модулем. Цей пристрій по стільниковому зв’язку передає на смартфон господаря інформацію стосовно спрацювання сигналізації, відчинення дверей чи багажника, увімкнення двигуна, спрацювання датчика удару.

Якщо ваш автомобіль все ж таки обікрали – не торкайтесь транспортного засобу і в жодному разі не сідайте за кермо. Одразу телефонуйте на лінію «102». Оглядаючи пошкодження автомобіля або наявність особистих речей – ви можете знищити речові докази і мінімізуєте шанси встановити злочинця.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com