Дві пожежі за один день: в Бережанах загорілась квартира, а у с. Серединцях Тернопільського р-ну – піднавіс з дровами

пожежа мРятувальниками області ліквідовано дві пожежі та врятовано від вогню два житлові будинки

9 листопада о 10:18 у Бережанах на вул. Тернопільській виникла пожежа в квартирі на першому поверсі двоповерхового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яне міжповерхове перекриття на площі 2 м кв.

Загоряння ліквідовано черговим караулом 7-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, врятовано одну житлову будівлю.

Цього ж дня о 13:50 у с. Серединці Озернянської територіальної громади Тернопільського району на вул. Шкільній виникла пожежа піднавісу з дровами на відкритій території поблизу школи, внаслідок якої вогнем знищено дрова на площі 20 м кв., пошкоджено піднавіс на площі 15 м кв. Пожежу ліквідовано черговими караулами 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Озерна. Під час гасіння вогню врятовано одну суміжну житлову будівлю.

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються, зазначають Головному управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com