У Тернополі посилено карантинні обмеження

карантин 2332313У Тернополі 24 січня відбулось засідання міського штабу для боротьби з коронавірусом, на якому прийняли рішення про ряд нових карантинних обмежень.

Отже, заборонено роботу закладів громадського харчування після 22-ї та до 7-ї години.

Виключення – здійснення адресної доставки та замовлень їжі з собою; заборонено роботу дитячих ігрових кімнат; заборонено масові зібрання, дискотеки, святкові події; дозволено роботу кінотеатрів за присутності 50% глядачів; дозволено працювати закладам громадського харчування, торгівлі та інших закладів побутового обслуговування населення, крім товарів першої необхідності, які обслуговують населення, за умови, що 100% вакцинований персонал. Заповненість приміщень не повинна перевищувати 50% загальної кількості місць.

Поліцейські спільно з працівниками Держпроспоживслужби та муніципальної інспекції, в межах повноважень забезпечуватимуть посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, з 24 січня Тернопільщина перебуває у «помаранчевій» зоні. Зважаючи на складну епідситуацію, в області у посиленому режимі працюють 43 рейдові групи, які перевіряють ковід-сертифікати та дотримання карантинних вимог.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com