Тернополянка потерпає від знущання колишнього чоловіка

насильствоЖінка систематично потерпає від свого колишнього чоловіка. Поліцейські неодноразово складали на сімейного кривдника адмінпротоколи за вчинення домашнього насильства.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася 53-річна жителька обласного центру із заявою про те, що колишній чоловік погрожує їй фізичною розправою та принижує.

Поліцейські встановили, що подружжя офіційно розлучені, проте продовжують проживати в одній квартирі. 58-річний чоловік постійно ображає колишню дружину. Упродовж останніх місяців поліцейські декілька разів складали на чоловіка протоколи за вчинення домашнього насильства. Також щодо нього було винесено термінові заборонні приписи, які передбачали заборону в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою.

Та заходи адмінвпливу не виправили ситуації, тепер щодо 58-річного кривдника поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею 126-1 ККУ – домашнє насильство. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до двох років позбавлення волі.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com