Винуватця смертельної ДТП, у якій загинуло подружжя, будуть судити

DSC 0103 1Керування напідпитку, перетин суцільної смуги та виїзд на зустрічну - стали причиною дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинуло подружжя з Тернополя і травмувався 5-річний хлопчик.

Нагадаємо, що аварія трапилася 8 листопада минулого року неподалік села Шибалин Бережанської територіальної громади.

44-річний водій, керуючи автомобілем Skoda Yeti, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Daewoo Lanos. В результаті удару, чоловік та дружина з Daewoo загинули одразу. П’ятирічного хлопчика у важкому стані госпіталізували до реанімації. Дитина від удару опинилася на панелі біля лобового скла.

DSC 0126 2

Порушника затримали на місці події. Чоловік пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння, який показав в його крові 1,3 проміле алкоголю. Досудове розслідування завершилося і справу слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту скерували до суду.

DSC 0132 3

Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що знижує увагу та швидкість реакції, що спричинило загибель кількох осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com