Тернопільські поліцейські затримали зловмисника, який обкрадав будинки

1006Позбавлення волі на строк до шести років загрожує 37-річному жителю Тернополя. Чоловіка підозрюють у серії майнових злочинів.

Про крадіжку із будинку в обласному центрі повідомила місцева мешканка. Жінка розповіла, що на даний час там ніхто не живе, а вона періодично приходить туди та перевіряє чи все гаразд.

За час її відсутності, а це приблизно два тижні, до приміщення проникли невідомі. Злодії зірвали навісний замок і винесли усе, що потрапило у руки - це і посуд, і електродроти, стільці, драбина та інше майно.

1DSCN2367

Працівники поліції встановили особу підозрюваного. Це - раніше судимий місцевий житель. Чоловік у скоєному зізнався. Каже, що до даного приміщенні повертався двічі. Крадене продавав на ринку або здавав у ломбарди.

1WhatsApp Image 2022 01 25 at 10.11.27 8

Перевіряючи підозрюваного, оперативники з'ясували, що дана особа причетна до ще однієї крадіжки. На початку січня він поселився у хостелі. Проживав у кімнаті з іншими чоловіками. І в той час, коли їх не було дома, він викрав в одного з них ноутбук та здав його до ломбарду.

Перевіряють тернополянина і на причетність до інших аналогічних злочинів.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com