На Тернопільщині на хабарі затримали бухгалтерку, яка обіцяла посприяти з отриманням посвідчення водія

хабар 299292Слідчі Тернопільщини скерували до суду кримінальне провадження щодо жительки обласного центру, підозрюваної у зловживанні впливом та отриманні хабаря.

Працюючи головним бухгалтером одного з навчальних закладів, жінка за запропонувала одному з учнів, котрий проходив курси з підготовки водіїв, отримати посвідчення водія за 8500 гривень.

Як вияснилось, тернополянин після проходження навчання на курсах водіїв підійшов до головного бухгалтера закладу, аби отримати свідоцтво. Тоді жінка й запропонувала йому допомогу у складанні теоретичного й практичного іспитів у сервісному центрі, а під час наступної зустрічі переконала, що без сприяння йому не вдасться отримати водійське посвідчення.

Факт отримання неправомірної вигоди задокументували співробітники сектору захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Тернопільській області. Тернополянці пред’явили обвинувачення в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. Жінці за скоєне загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com