На Тернопільщині «Укрпошта» запрошує працівників у свою команду. Є 45 вакансій

9988888999 жовтня – Всесвітній день пошти – міжнародне професійне свято працівників поштового зв’язку. Це нелегка, але така потрібна професія. Сьогодні для багатьох людей працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, які разом із листами та газетами вони приносять в кожен дім.

У рамках стратегії автоматизації Укрпошти до кінця 2022 року заплановано надавати банківські та цифрові послуги у всіх населених пунктах України: там, де понад 1200 жителів відбудеться автоматизація відділень пошти, а там, де менше 1200 жителів — діятимуть пересувні поштові відділення.

Пересувне відділення - це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача у складі трьох осіб: листоноша, начальник та водій-супроводжувач. Вони доставляють ліки, періодику й посилки, приймають оплату за комунальні платежі, приймають та виплачують перекази тощо.

Отож, зараз є реальні шанси поповнити ряди дружної команди Укрпошти вже сьогодні чи потрапити в кадровий резерв на майбутнє.

Тернопільська дирекція акціонерного товариства "Укрпошта" цьогоріч за сприяння Тернопільської обласної служби зайнятості шукала працівників на 128 вакансій.

На 08 жовтня 2021 року в товаристві є 45 актуальних вакансій: листоноша (поштар), начальник відділення зв'язку, водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Зарплата цих працівників до 8500 гривень.

Для інформації

За спрямуванням служби зайнятості можна здобути професію водія транспортних засобів у ліцензованих закладах освіти регіону або у Рівненському ЦПТО ДСЗ. Навчання проводиться за груповою формою від 1,5 до 5 місяців. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії і посвідчення на право водіння.

У Полтавському ЦПТО ДСЗ можна здобути професію оператора поштового зв’язку. Навчання організовується за індивідуальними планами і програмами з використанням дистанційних технологій. Термін навчання складає 3,5 місяці. Крім цього, з метою здобуття часткових компетенцій, особи можуть пройти короткотермінове навчання тривалістю 2 тижні. Після завершення даного виду навчання  слухачі отримують посвідчення.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільської обласної служби зайнятості.

Відділ організаційно- інформаційної роботи та архівної справи Тернопільського обласного центру зайнятості

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com