Тернопіль: міні-ярмарок вакансій на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю «НОВА ПОШТА»

2021 10 12 Нова поштаФахівці сектору рекрутингу відділу взаємодії з роботодавцями Тернопільського міськрайонного центру зайнятості провели міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ «НОВА ПОШТА».

Компанія «Нова Пошта» - лідер на ринку експрес-доставок в Україні надає послуги швидкої, зручної та надійної доставки документів, посилок та вантажів в будь-яку точку країни.

Фахівець регіонального відділу підбору і адаптації персоналу м.Львів Віра Гарбіч поінформувала безробітних про потребу в працівниках. Оскільки команда постійно розширюється, і зараз шукає вантажників на головний термінал для перевірки цілісності вантажу, завантаження та вивантаження посилок з авто, сортування відправлень за напрямками, розміщення вантажів згідно зі стандартами компанії, сканування посилок. Компанія пропонує своїм працівникам «білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження, медичне страхування, навчання з всіма тонкощам роботи з посилками клієнтів, можливість кар'єрного зростання. Все що компанія очікує від працівника: відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень та відсутності шкідливих звичок.

В результаті проведеного заходу шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції, отримали роздаткові матеріали із зазначенням контактів компанії для подальших індивідуальних співбесід у роботодавця

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com