Тернопільська бібліотека запрошує взяти участь у благодійному челенджі

b1b4603044335f11d76368e8eaf0440eУ Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках благодійного проекту «Бібліотека — територія мудрості, добра і милосердя», до 16 грудня триватиме челендж «Поспішаймо творити добро!», приурочений до Дня святого Миколая та Дня благодійництва в Україні.

До акції можуть долучитися користувачі бібліотеки та небайдужі тернополяни. Мета — допомогти нагодувати та зігріти людей похилого віку, безхатченків і тих, хто опинився в скрутному становищі.

«Просимо всіх, хто хоче зробити добрий вчинок, приносити до бібліотеки, у відділ міського абонементу, продукти харчування та предмети першої необхідності, а саме: консервацію, олію, макаронні вироби, чай, каву, цукор, запаковані солодощі та крупи, шкарпетки та рукавиці (нові). Зібрані провізію й теплі речі 17 грудня бібліотекарі доставлять до Тернопільського благодійного фонду «Карітас», де їх роздадуть усім, хто цього потребує, — розповідають у бібліотеці. — Кожному учасникові челенджу бібліотекарі запропонують прочитати уривок із художніх книжок українських і зарубіжних авторів, видань з філософії, релігієзнавства про добрі вчинки та милосердя. У такий спосіб, через літературне слово, отримати поживу для душі. Прочитане зніматимуть на відео, яке можна буде переглянути на книжковій платформі «Прочитай. Книгозбірня» у соціальній мережі «Фейсбук» та ютуб-каналі Тернопільської ОУНБ».

Як долучитися до благодійного челенджу?

  1. Завітайте до бібліотеки.
  2. Залишіть у корзині подарунок.
  3. Прочитайте запропонований текст із книжки.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com