До Дня святого Миколая стартував благодійний челендж «Поспішаймо творити добро!»

43999239 3333222У Тернопільській обласній універсальній бібліотеці, у рамках благодійного проєкту «Бібліотека — територія мудрості, добра і милосердя», стартував благодійний челендж «Поспішаймо творити добро!», приурочений до Дня святого Миколая та Дня благодійництва в Україні.

Челендж у бібліотеці організували для того, щоб допомогти нагодувати та зігріти людей похилого віку, безхатченків і тих, хто опинився в скрутному становищі.

«Просимо всіх, хто хоче зробити добрий вчинок, приносити до бібліотеки, у відділ міського абонементу, продукти харчування та предмети першої необхідності, а саме: консервацію, олію, макаронні вироби, чай, каву, цукор, запаковані солодощі та крупи, шкарпетки та рукавиці (нові). Зібрані провізію й теплі речі 17 грудня бібліотекарі доставлять до Тернопільського благодійного фонду «Карітас» Карітас Тернопіль, де їх роздадуть усім, хто цього потребує», — закликають у бібліотеці.

Кожному учасникові челенджу бібліотекарі запропонують прочитати уривок із художніх книжок українських і зарубіжних авторів, видань з філософії, релігієзнавства про добрі вчинки та милосердя. У такий спосіб, через літературне слово, отримати поживу для душі.

Прочитане зніматимуть на відео, яке можна буде переглянути на книжковій платформі «Прочитай. Книгозбірня» у соціальній мережі «Фейсбук» та ютуб-каналі Тернопільської ОУНБ.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com