Як отримати шкільні ранці першокласникам у Тернополі

naplichniki dlya shkolyariv 23082023 4Цими днями Тернопіль отримав чергову гуманітарну допомогу у рамках співпраці з німецько-українською благодійною організацією Синьо-Жовтий Хрест (Blau-Gelbes Kreuz e.V.).

Цього разу допомога скерована школярам-першокласникам, які отримають сучасні ортопедичні шкільні ранці. «Вже зовсім скоро пролунають перші дзвоники у школах нашого міста. Особливо цього дня чекають першокласники. Цьогоріч завдяки співпраці нашого міста та Німецько-Української благодійної організації Синьо-Жовтий Хрест Blau-Gelbes-Kreuz e.V. чудові ортопедичні наплічники отримають першокласники, чиї батьки захищають нашу державу сьогодні або є військовими медиками, які втратили когось з батьків через військові дії, дітки, що підуть у перший клас, багатодітних чи малозабезпечених сімей та інші, – зазначає міський голова Сергій Надал. –  Ранці вже доставлені до нашого міста. Усі наплічники додатково доукомплектовуємо канцелярією. Дякуємо нашим партнерам!» Шкільні ранці передбачені для таких категорій:keln

  • діти, чиї батьки, рідні брати чи сестри є або були військовослужбовцями, беруть (брали) безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України;
  • діти, чиї батьки (рідні брати/сестри) є військові медики;
  • діти, які втратили когось з батьків у зв'язку з військовими діями;
  • діти із сімей, які втекли від військових дій (внутрішньо переміщених осіб);
  • діти з багатодітних сімей;
  • діти з малозабезпечених сімей.

Шкільні ранці видаються лише за умов попередньої реєстрації та пред'явлення усіх необхідних документів. Для отримання ранця першокласника необхідно попередньо зареєструватись за наступною електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та надати наступну інформацію:

1. повне ім'я дитини та батьків;

2. контактний телефон;

3. дата народження дитини;

4. місце проживання;

5. підставу видачі (наприклад: батьки військові);

6. вказати назву навчального закладу, до якого цього року дитина піде навчатись.

7. прикріпити наступні документи: свідоцтво про народження дитини,   довідку про військову службу когось з батьків чи довідку про те, що сім'я є багатодітна, малозабезпечена чи внутрішньо переселена.

Важливо! Всі особисті дані будуть використовуватися лише в рамках проєкту для звітності та контролю отримання гуманітарної допомоги.

Організатори заохочують в обмін на рюкзак першокласника приносити дитячі малюнки на наступні теми:

1. Дружба між Німеччиною та Україною;

2. Вдячність Німеччині за підтримку України;

3. Дружба між школами Німеччини та України;

4. Діти України та Німеччини – за Європейське майбутнє України.

Нагадаємо, у березні цього року благодійна організація з міста Кельн, Німеччина, за логістичної підтримки CBG - Chernivtsi Business Group та міської ради Тернополя надала 108 Пакунків малюка (Babybox) для новонароджених дітей із сімей військовослужбовців, переселенців, малозабезпечених та багатодітних родин. Їх можна і надалі отримати в Тернопільському міському територіальному центрі за пред'явленням відповідних документів за адресою вул. Миколи Лисенка, 8.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com