Жителі громади можуть скористатись онлайн послугами на електронному сервісі «е-Тернопіль. Портал мешканця»

prezentatsiya 16092024 19

Жителі Тернопільської громади можуть скористатися новим електронним сервісом «е-Тернопіль. Портал мешканця», який вже доступний за посиланням https://e-ternopil.gov.ua/.

Портал складається з трьох розділів: «Послуги», «Е-приймальня», «Е-демократія»:
Розділ «Послуги», за допомогою яких мешканці можуть подати заявки на отримання послуг, які надаються у нашому ЦНАПі, повністю онлайн – від процесу створення заявки, підписання – до отримання відповіді.
Через розділ «е-Приймальня» можна подавати звернення, запити та листи до Тернопільської міської ради онлайн та отримувати відповіді в особистому кабінеті на порталі.
«Е-демократія» - це «Опитування» та «Обговорення», за допомогою яких мешканці можуть висловлювати свою думку щодо важливих питань та впливати на життя міста.
Практично усі розділи Порталу інтегровані з мобільним застосунком «е-Тернопіль», яким вже користуються більше як 90 000 користувачів.
Наразі на платформі можна замовляти 10 основних міських послуг онлайн, підписувати документи електронним підписом, а також брати участь в опитуваннях та обговореннях.
Як зазначають у пресслужбі ТМР, портал розроблений у рамках проекту «Місцеві ініціативи щодо відкритого врядування та прав людини на місцевому рівні в Україні», що фінансується Проєктом Конгресу Ради Європи.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com