Тернопільські поліцейські вилучили з незаконного обігу зброю, боєприпаси та вибухівку

zbroya1На Тернопільщині триває профілактична робота із виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів. Заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації, – наголошують у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

До проведення відпрацювання задіяні оперативники карного розшуку, співробітники управління превентивної діяльності, слідства, кінологи, кіберполіція та інші підрозділи поліції області. Упродовж двох тижнів з незаконного обігу було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї, понад три кілограми вибухової речовини, 368 набоїв, дві бойові гранати, один саморобний вибуховий пристрій. Предмети з обмеженим обігом направили на експертизу до Тернопільського наукового дослідного експертно-криміналістичного центру.

За виявленими фактами розпочато 13-ть кримінальних проваджень. Поліцейські встановлюють шляхи надходження небезпечних предметів на територію Тернопільської області та нагадують, що особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com