Стартує відкритий обласний відеоконкурс “Спортивне літо”

Спортивне літо 2022Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” розпочинає відкритий обласний відеоконкурс “Спортивне літо”.

Триватиме конкурс до 31 липня.

Усі відеоролики надіслані на Відеоконкурс повинні відображати активний спосіб життя дітей, людей середнього та старшого віку, адже у Відеоконкурсі можуть взяти участь усі бажаючі без вікових обмежень.

Відеоролики мають бути авторськими.

Їх надсилати потрібно на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all.

У конкурсі може брати участь відеоролик від одного автора.

Відеороботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Переможці та призери відкритого обласного відеоконкурсу “Спортивне літо” будуть нагороджені медалями та сувенірною атрибутикою з логотипом Центру, автори найпопулярніших відео також будуть відзначені.

З положенням (регламентом) про проведення відкритого обласного відео- конкурсу “Спортивне літо” можна ознайомитись у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com