Тернополяни можуть пройти безкоштовні курси із вивчення правил дорожнього руху — деталі

Автошкола 2 1 1 2У Тернополі відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху. Заняття будуть проводити двічі на тиждень впродовж трьох місяців. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр. Вони кажуть: в листопаді минулого року українцям дозволили складати теоретичний іспит з правил дорожнього руху без попереднього відвідування автошколи. Це наштовхнуло команду освітньої мережі на запуск нового напрямку та формування навчальних груп у своїх просторах. 

«Звичайно, автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги з вивчення теорії ПДР. Однак середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно. Це ваша можливість зробити перший крок для того, щоб стати впевненим водієм на українських дорогах», — діляться організатори. 

Навчальний формат курсу нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних автошколах. Заняття будуть проводити двічі на тиждень протягом трьох місяців.  

«На заняттях буде змога підготуватися до складання теоретичного іспиту з правил дорожнього руху. Крім того, якщо людина вже має водійське посвідчення, але хоче актуалізувати свої знання, вона також може зареєструватися на наші курси. Жодних обмежень для участі немає: лише бажання навчатися та здобувати нові знання», — наголошують в Гончаренко центрі Тернопіль.

Аби долучитися до курсу, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. Заняття проводитимуть у освітньому просторі Гончаренко центр Тернопіль, що на вулиці Коперника, 16. Навчання проходитиме щовівторка та щочетверга о 16:00. 

Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com