Чотири дорожні пригоди на Тернопільщині: деталі інцидентів

cdf594d9e70497babed02d8e1ec14ead

На Тернопільщині поліцейські зафіксували чотири дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких були травмовані люди та завдано матеріальних збитків. Про події повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Повідомлення на спецлінію "102" надійшло з приймального відділення Бучацької лікарні. Медик сказав, що до них після дорожньо-транспортної пригоди потрапили троє людей, серед яких - семирічна дитина. 

На місце аварії виїжджали працівники поліції. За попередньою інформацією, 25 жовтня близько 14:00 водій автомобіля Mercedes-Benz Vito на трасі Бучач-Товсте не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги, а після цього врізався в дерево. У результаті удару до лікарні з тілесними ушкодженнями потрапили кермувальник та двоє пасажирів.

У суботу, 26 жовтня, близько 16:20 неподалік села Чернихівці Тернопільського району, житель Збаража 1988 року народження, керуючи автомобілем Skoda Fabia не впорався з керуванням і як наслідок - транспорт перекинувся. Кермувальника госпіталізували.

29cbaf30110d55731711d919dd1953c9

"На повороті у селі Ігровиця перекинувся вантажний автомобіль з буряком", - повідомлення такого змісту надійшло до Тернопільського відділення поліції 27 жовтня о 8:27 від місцевої жительки.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що кермувальник вантажівки DAF не впорався з керуванням і допустив перекидання напівпричепа. Чоловіка з травмами доправили до лікарні.

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду зареєстрували правоохоронці в неділю о 15:30 у селі Бересток. У ході перевірки стало відомо, що водійка Skoda Octavia на перехресті допустила зіткнення з автомобілем Hyundai. Лікарі на місці ДТП надавали допомогу кермувальниці Skoda Octavia, а також двом її пасажирам.

У всіх учасників аварії взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває перевірка.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com