Подарунок сестрі: чим здивувати найріднішу людину

подарунок 5493424924956965Нам хотілось би радувати найрідніших людей як можна частіше, правда ж? Бачити блиск в їх очах, щирі посмішки та радісні обличчя — що може бути приємніше! А якщо ця людина — рідна сестра, бажання її здивувати, а потім радіти за неї виростає вдвічі. Але як правильно обрати те, що потрібно саме їй? Як не купити те, що вже, або буде вручене без певного сенсу?

Ми не хочемо, щоб у вас була паніка й ви придбали непотрібну річ в останній момент, тому підібрали для вас кілька ідей на будь-який смак. Обирайте те, що підійде саме вашій отримувачці й зробіть її щасливішою.

Для подорожей

Подорожувати по світу чи власній країні — це завжди добре. Але ніколи не знаєш, що може трапитися в дорозі й що буде потрібно. Тому ось вам кілька варіантів, що можна прикупити вашій “жабці-мандрівниці”:

  • Подушка для шиї в авто — для тих, хто часто переживає часті перельоти або переїзди. З її допомогою можна зняти напругу й почувати себе більш комфортно.
  • Екшн-камеру точно оцінить поціновувачка активного відпочинку. Вона компактна та багатофункціональна, може знімати під водою чи згодиться для екстремального фільмування.
  • Ковдра з рукавами — корисна річ для прохолодних осінніх вечорів в лісі біля вогню. Він не впаде з плечей, якщо потягнутися за чашкою чаю, створить приємну атмосферу й буде нагадувати про вас.

Якщо сестра вже має ці речі, подумайте, що б такого потрібного згодилося під час подорожі: термос, валіза, настінна дерев’яна мапа тощо.

Для розваг

Є сестри-веселушки, які не вміють нудьгувати й обожнюють розважатися. Розваги у них бувають різні: одні люблять малювати, другі — збиратися з друзями, інші — шукають нових вражень у незнайомих речах. Ми знаємо як підкорити велике серце таких:

  • Настільні ігри. Під будь-який вік та вподобання можна підібрати гру, не хвилюйтеся. Монополія чи Мафія, щоб розслабитися вечері, фінансові головоломки, щоб чогось навчитися, Твістер — щоб весело провести час і посміятися.
  • Квест-кімнати також набирають популярності. Їх мета — за відведений час знайти відповіді на загадки й вибратися з кімнати. Це відбувається з переодягненими героями та декораціями. Тематика може бути як дитяча з героями з мультфільмів, так і доросла з сюжетами з фільму жахів. Більше дізнаєтеся за посиланням https://www.bodo.ua/go/kvest-komnata/.
  • Картина по номерах. Можна обрати варіант з уже готових ескізів, а можна замовити картину за власним фото чи портретом — так буде ще цікавіше!

Для краси та здоров’я

Всі категорії жінок люблять приділяти собі увагу й наводити красу. І ви можете допомогти сестрі:

  • Масажний набір для обличчя, який складається зі скребка “гуаша”, масажного ролеру та базової олії. За допомогою щоденного масажу можливо позбутися набряків на обличчі та мімічних зморшків.
  • Фітнес-браслет підійде тих, хто займається спортом і слідкує за своєю активністю. Кроки, відстань, калорії, а також час, дзвінки та сповіщення — гаджет має безліч потрібних функцій.
  • Доглядова косметика підбирається індивідуально. Денна чи нічна, в комплексі чи один продукт — дізнайтеся її тип шкіри та оберіть найкращий продукт.

Важливо, щоб отримувачка користувалася подарованими вами речами, а не заховала на полицю й забула. Будьте чуйні та уважні.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com