Топ-10 вакансій і зарплат Тернопільщини у червні 2022 року

топ робіт 053053На кінець червня 2022 року у десятку найбільше потрібних роботодавцям Тернопільщини працівників увійшли водії, підсобники, продавці, швачки, овочівники, слюсарі, адміністратори, пекарі, токарі; постійною є потреба у лікарях різних спеціалізацій.

За видами економічної діяльності більшість вільних робочих місць були у переробній промисловості, транспорті, складському господарстві, поштовій і кур'єрській діяльності, торгівлі, охороні здоров'я та сільському господарстві.

Серед загальної кількості вакансій - 10% із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомив директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса; по 15 тис. грн – керуючим відділеннями банків, зубним технікам, стоматологам, бригадирам з ремонту колій, 13-13,5 тис. грн – медлаборантам, начальникам дільниць КП, завідувачу медлабораторії, 11-12 тис. грн – головним режисеру та бухгалтеру, перукарям, електромонтажникам, токарям, касирам, слюсарям, механікам, кранівникам.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Роботодавці також можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd ; через електронний кабінет роботодавця на сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/cabinet, звіт 3-ПН про потребу в кадрах.

Шановні шукачі роботи! Заповнити анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit  

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com