У Тернополі презентуватимуть роман «Переміщені»

rossДрузі, у середу, 24 квітня запрошуємо вас на презентацію нового роману української письменниці Alina Ross «Переміщені». Будемо говорити про письменство, шлях написання книжки, особливості й глибокий зміст роману, що відає про різні жіночі долі. Про книгу:
Психологічний роман «Переміщені» – це життєві історії вимушеної та свідомої еміграції жінок різної національності, різного віку, різних професій. Жінок, які гідно долають виклики, проходять справжні трансформації, закохуються, вибачають та ненавидять. Українка Анна на новому місці працює продавчинею морозива, ходить на побачення, більшість з яких – невдалі, знаходить нових подруг в особі сирійки Хави, португалки Катаріни, землячки Маріанни та Марго.
— Як зрозуміти, що це — він? — запитує Анна в Марго та отримує невтішну для себе відповідь.
Чи була та відповідь правдивою? Анна дізнається про це із власного досвіду та головне — навчиться бути із собою чесною. Книгу з підписом авторки можна буде придбати під час презентації. Вхід вільний. Захід відбудеться: 24 квітня о 18:30 за адресою м. Тернопіль, вул. Валова, 5-9. Книгарня «Є».

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com