Очільник Тернопільської ОВА привітав освітян з професійним святом

66fffa084b2c2094001896

Начальник Тернопільської ОВА В'ячеслав Негода висловив вітання з нагоди Дня вчителя:

"Шановна освітянська спільното! 

Сіяти добре, розумне та вічне – це не просто професія – це справжній талант і покликання! 

Тому таким теплим і близьким для кожного з нас є це осіннє свято – День працівників освіти, яке ми з вдячністю називаємо Днем вчителя. 

Незалежно від вченого звання чи наукового ступеня, незалежно від того: навчаєте ви першачків у молодшій школі, викладаєте свій предмет старшокласникам чи стоїте біля кафедри у студентській аудиторії – ви все одно є Вчителем, який веде за собою, вчить бачити і пізнавати світ та знайти своє місце у ньому.   

У цей день кожен з нас знову поринає у дитинство і згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскру знань, був другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. … Війна внесла свої корективи у наше життя. І сьогодні багато вчителів зустрічають своє професійне свято на бойових позиціях - у лавах Сил оборони і безпеки України. Але навіть там, на передовій, ви продовжуєте навчати своїх учнів – теперішніх і майбутніх – демонструючи власним прикладом як потрібно цінувати незалежність, любити свій народ, захищати свою Батьківщину, наближати омріяну Перемогу. 

Щира вам за це вдячність і шана! Щира дяка кожному освітянину, який відкриває своє серце дітям! Яким дарує їм знання! Який бачить в своїх учнях велике майбутнє! Дякую кожному і кожній за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, жертовність, добро і щедрість душі! Хай ваше життя завжди наповнюється любов’ю й повагою ваших учнів! Нехай ваші уроки та лекції перериває звичний дзвоник, а не рев тривожних сирен. Нехай з перемогою повернуться додому наші захисники, а справедливий мир запанує на рідній українській землі! І так, обов’язково буде! 

Зі святом, дорогі вчителі! Слава Україні!"

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com