Бучацька окружна прокуратура забезпечила виконання рішення суду про стягнення надмірно сплачених коштів за електроенергію

prokБучацькою окружною прокуратурою виконано рішення Господарського суду Тернопільської області за позовом до товариства з обмеженою відповідальністю про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання електроенергії та стягнення надмірно сплачених понад 140 тис грн. 

Встановлено, що між КНП «Заліщицька центральна міська лікарня» та товариством з обмеженою відповідальністю у 2021 році укладено договір про постачання електричної енергії лікарні територіальної громади. Надалі сторони уклали 6 додаткових угод до даного договору, згідно яких ціну електричної енергії було збільшено на 64,98 % з одночасним зменшенням кількості кВт електроенергії. При цьому сторонами документально не підтверджено необхідність збільшення ціни на електроенергію. Відтак, на виконання рішення суду, товариство з обмеженою відповідальністю сплатило до місцевого бюджету понад 140 тис грн.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com