Стартує конкурс на кращу ідею для логотипа відкритого простору «OPEN SPACE TERNOPIL»

kovorking 13 03 2024У зв’язку із створенням в Тернополі громадського простору оголошуємо конкурс на кращу ідею логотипа цієї інституції. Отримайте можливість не тільки виграти грошовий приз, але і закарбувати своє ім’я серед творців нового Тернополя. Короткий технічний опис та функції приміщення:

«OPEN SPACE Ternopil» є громадським простором для мешканців та підприємців громади, які здійснюють свою діяльність у сферах креативних індустрій. Серед основних користувачів даного простору будуть представники наступних творчих професій: дизайнери одягу та модельні агенції, виробники текстильних виробів, дизайнери інтер’єрів, меблів, архітектори, меблевики та крафтові виробники, ювеліри, маркетологи й інші креатори.

Для зручності роботи на території даного простору буде облаштовано великий конференц-зал, тренінгові кімнати, коворкінг на 25 осіб, скайпруми та переговорні кімнати, мінікафе для зручності відвідувачів та орендарів, шоурум для промоції місцевих крафтових брендів. Також, будуть облаштовані сучасним обладнанням студія промислового дизайну та студія урбаністики, де буде можливість працювати в 3D режимі усім користувачам та творити нові сенси і вироби. Завдяки наявності 3D сканерів та 3D принтерів, широкоформатних плотерів, гравірувальних та фрезерних станків для тонкої обробки виробів, а також фотостудії буде можливість працювати з матеріалами будь-якої складності та фактури і творити. Чудовим доповненням простору буде лаунж-зона та інші місця для невимушеного спілкування та нетворкінгу. Термін подачі пропозицій – до 1 квітня 2024 року. 10 квітня 2024 року буде оголошено переможця, який отримає грошову премію у розмірі 5000 грн, а логотип-переможець стане елементом та головним атрибутом бренд-бука «Open Space Ternopil». Пропозиції просимо подавати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (в темі повідомлення зазначати - «конкурс логотипів та ПІБ»).

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com