Як підтримати українських виробників за допомогою економічна платформа «Зроблено в Україні»

zrobleno v ukraini 28032024 2В Україні розпочала роботу нова економічна платформа «Зроблено в Україні», яка створена за ініціативи Президента України та за участю Міністерства економіки України. Мета платформи –  підтримка української економіки та безпосередньо українських виробників та заохочення населення України до придбання української продукції.

Чому важливо підтримувати українських виробників:

  • 40% придбаного товару українського виробництва повертається у бюджет;
  • купуючи українське, платите заробітну плату всім, хто створював цей продукт. З податків на заробітну плату йдуть відрахування на пенсію;
  • допомагаєте створювати нові робочі місця;
  • заміщення імпортних товарів потенційно збільшить фонд заробітної плати на 40 млрд грн на рік;
  • 25% від вартості українських товарів йдуть на податки і платежі до Пенсійного Фонду, а отже більше грошей матимемо на утримання армії, пенсії, дороги тощо.

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва, а також – відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Купуючи продукцію українських виробників, українці роблять можливою підтримку армії, адже майже всі податки під час вторгнення спрямовані саме на це.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com