Пожежа забрала життя чоловіка

vohon11 квітня о 20:55 до оперативно-диспетчерської служби Головного Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що на пожежі виявлено тіло чоловіка, 1981 року народження. Подія трапилась у місті Копичинці Копичинецької ТГ Чортківського району. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не залучалися. Обставини події з’ясовує слідство. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ У ПОБУТІ 
Шановні мешканці Тернопільської області!
 Головне управління ДСНС України у Тернопільській області звертає вашу увагу на важливі правила безпеки в побуті, щоб забезпечити вашу безпеку.
1.  Безпека під час приготування їжі. Уважно слідкуйте за процесом готування, не залишайте плиту без нагляду перевіряйте газові прилади перед використанням.
2.  Безпека під час куріння. Уникайте куріння у ліжку, особливо у нетверезому стані. Не паліть біля легкозаймистих матеріалів. Куріть лише у визначених місцях.
3.  Безпечне використання електроприладів. Дотримуйтеся інструкцій з використання електроприладів, уникайте перевантаження розеток та перевіряйте стан електромережі.
4.  Безпека з водою. Уникайте залишати включеними електроприлади у ванній, використовуйте безпечні прилади.
Будьте уважними та дотримуйтесь цих правил для забезпечення безпеки вашого дому та близьких. Дякуємо за співпрацю! У разі надзвичайної ситуації телефонуйте "101"

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com