У ЗУНУ відбудеться еко-захід "Збережемо довкілля разом"

zahid22 квітня у рамках проєкту "Зелена бібліотека" до Всеукраїнського Дня довкілля у читальному залі для студентів бібіліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбудеться еко-захід "Збережемо довкілля разом" для учнів школи-економічного ліцею № 9 ім. І. Блажкевич.

Учасники заходу прослухають лекцію "Екоактивізм та важливі екологічні звички у повсякденному житті”, яку проведе доцент кафедри екології та охорони здоровʼя Олександр Бондар. Обговоримо, як можна (з)робити свій внесок у збереження довкілля. Ви дізнаєтеся про: - використання екошоперів та екочашок як альтернативи пластиковим пакетам;
- трубочки з бамбука, очерету та металу як заміна пластиковим соломинкам;
- водний відбиток як вплив нашого споживання на водні ресурси.
А також відбудеться перегляд тематичних екологічних відео-роликів. Запрошуємо всіх охочих приєднатися до нас та долучитися до ековікторини та екогри!
Завідувачка читального залу для студентів Ірина Любезна репрезентує тематичну виставку матеріалів екологічного спрямування та ознайомить відвідувачів з екологічним проєктом "Зелена бібліотека", продемонструвавши презентацію "Жити в стилі ЕКО вчить бібліотека". Дата: 22 квітня 2024 року. Час: 10:00 - 11:30. Місце: Бібліотека ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету (вул. Бережанська, 4). Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатися більше про екологічний активізм та важливість екологічних звичок у повсякденному житті! 

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com