У Тернополі тривають поточні ремонти дорожнього покриття

роботи 25 09 2024

Станом на сьогодні тривають ремонтні роботи на кількох вулицях міста, а саме: вул. Князя Василя Костянтина Острозького, вул. Миколи Пирогова, вул. Руській та Майдані Волі. Про це повідомляють у прес-службі ТМР.

На цих ділянках працівники підрядної організації проводять підготовку ремонтних карт з підсиленням основи щебенево-піщаної суміші, після чого планується укладання нового асфальтобетонного покриття.

Також проводиться відновлення прибудинкових територій: на вул. Лесі Українки триває влаштування піщано – щебеневої основи під парковку та проїзд, на вул. Торговиця, 26 працівники підрядної організації влаштовують бордюри, а на вул. Бродівській, 75 демонтують старі бордюри та розбирають асфальтобетонне покриття проїзду.

Нагадаємо, також завершили ремонти прибудинкових територій за адресами: вул. Тараса Протасевича, 10–А; вул. Замкова, 5; вул. Київська, 4; вул. Київська, 6; вул. Збаразька, 31; просп. Злуки, 21; просп. Злуки, 53; бульв. Данила Галицького, 3-А; вул. Є. Коновальця, 3, вул. Михайла Коцюбинського, 3, просп. Злуки, 21.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com