Тернопільських військовослужбовців з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України привітав та нагородив міський голова

06 12 2021 ternopil stela 66 грудня в Україні відзначали 30-ту річницю Збройних сил України.

Представники влади, громадських та волонтерських організацій спільно з військовослужбовцями, ветеранами, членами родин полеглих військових вшанували пам’ять тернопільських героїв хвилиною мовчання, поминальним молебнем та покладанням квітів до меморіальної стели «Воїнам, загиблим за волю України», що у парку ім. Т. Шевченка.

Також з цієї нагоди відбулося урочисте вручення нагород та святковий концерт у Тернопільській філармонії. Зокрема, 11 тернопільських військовослужбовців та працівників ЗСУ отримали подяки та цінні подарунки.

06 12 2021 ternopil stela 3

den zsu 2021 ternopil 16До усіх присутніх зі словом звернувся міський голова Сергій Надал: «Цьогоріч ми відзначаємо 30-ту річницю відновлення Збройних Сил Незалежної України. Однак традиція українського війська має тисячолітню історію, від дружин Київської Русі, козацтва, січового стрілецтва, УПА аж до сучасних Збройних сил України. Українці були миролюбним народом, однак протягом історії змушені були постійно захищати свою землю від іноземних загарбників. Ми стали нацією землеробів і воїнів, готових поділитися з гостем хлібом, а ворогові дати відсіч. Цього року ми відзначаємо День Збройних Сил України у складний час, коли ворог готується до нового підступного нападу. Але українці вірять у свою армію. Готові їй допомогти. Ми пишаємося тим, що Збройні Сили України вважаються однієї із найбільш боєздатних та найбільш досконалих армій не лише Європи, але і світу. На жаль, ця практика приходила до вас під час тяжких кровопролитних боїв. Дякую вам за вашу мужність, героїзм та самовіддачу. За те, що ми маємо можливість в мирному місті і під мирним небом проводити будь-які святкування».

den zsu 2021 ternopil 6

Міський голова побажав військовослужбовцям Збройних Сил України міцного здоров’я, мужності, успішного виконання всіх покладених завдань, завжди повертатися живими і неушкодженими до своїх рідних, надійного фінансового забезпечення, миру після перемоги, благополуччя та Божої опіки.

НОВИНИ ТЕРНОПОЛЯН

ЕКОНОМІЧНІ НОВИНИ

ПОЛІТИЧНІ НОВИНИ

СУСПІЛЬНІ НОВИНИ

© 2015 Часопис. Новини Тернополя.
Керівник проєкту - Сергій Олещук
Адреса: Бульвар Шевченка, 23, м. Тернопіль
+380636572949 chasopys.te.ua@gmail.com